Share |

Tilausohjeet


LÄHETYSKULUT KOTIMAAN LÄHETYKSIIN NYT VAIN 7,90 !!!


Tilaukset osoitteeseen: tundradogwear@gmail.com

Kerro minkä tuotteen haluat tilata ja valitse sille väri. Kerro myös millä värillä tahdot siihen painatuksen. Jos mieleesi tulee jokin lisäkysymys, lähetä meille sähköpostia tai soita 0400-900 886, vastaamme aina niin pian kuin vain mahdollista!

Ilmoita tilatessasi nimesi, osoitteesi sekä puhelinnumerosi (saapumisilmoitus tulee tekstiviestinä tai emailina sinulle kun tuotteet ovat noudettavissa!) sekä haluatko lähetyksen normaaliin postiin vaiko ns. smartpost automaattiin (sekä mikä on sinulle paras automaatti).

Tämän jälkeen lähetämme sinulle etukäteislaskun ja kun se näkyy tilillämme suoritettuna, postitamme tuotteet.

-otamme tarvittaessa yhteyttä lisätietoja varten. 


 Toimitusehdot

 • Toimitamme tilaamasi tuotteet normaalisti 7-14 päivän kuluessa tilauksestasi haluamaasi matkahuollon toimipisteeseen tai matkahuollon automaattiin. Toimitusaika riippuu tuotteiden varastotilanteesta. Jotkin tuotteet saattavat olla maahantuojan varastosta loppu, ja silloin toimitus saattaa kestää 3-4 viikkoa. Jos tavaraa ei ole saatavilla ilmoitamme siitä asiakkaalle.
 • Lähetämme tuotteet matkahuollon kuljetuksella.  Postituskulut ovat paketista riippumatta SUOMESSA tarjoushintaisia 7.90 / lähetys. Ulkomaille lähtevät paketit hinnoitellaan Postin Priority-hinnaston mukaisesti. Kirjelähetykset suomessa alkaen 4.00
 • Postituskulut näkyvät laskussa.
 • Alle 18-vuotiaiden tilaajien pitää saada tilaukselleen huoltajan suostumus.
 • Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.Tilaustasi aletaan tehdä vasta, kun rahat ovat saapuneet tilillemme. Otathan huomioon, että maksusi tuleminen tilillemme saattaa kestää 2-4 arkipäivää. Ota yhteyttä, jos tarvitset tuotteita tiettyyn päivään mennessä.

Maksutavat

 • Maksutapana käytämme ennakkomaksua, joka pitää maksaa ennen tilauksen toimittamista. Tilattuasi sähköpostiisi saapuu vahvistusviesti, jonka jälkeen lähetämme laskun. Tilitiedot, viitenumero sekä tilauksen summa näkyvät laskussa.

Palautukset

 • Brodeerauksin tai painokuvin varustetuilla tuotteilla on palautusoikeus vain tuotevirhetapauksissa, sillä ne valmistetaan yksilöllisinä tilaustuotteina eikä niitä ole mahdollista myydä sellaisinaan eteenpäin muille asiakkaille. Tuotteilla, joissa ei ole asiakkaan tilaamaa brodeerausta / painatusta, on normaali kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Tuotteilla on normaali 7 päivän huomautusaika. Mikäli toteat tuotteessa jonkin virheen ota välittömästi yhteys meihin.
 • Palautettavan tuotteen mukaan on liitettävä täydelliset yhteystiedot (nimi, osoite ja puhelinnumero), tilinumero jonne rahat palautetaan. Mahdollisissa palautusasioissa ota yhteys tundradogwear@gmail.com.
 • Palautuksen postikulut maksaa asiakas, emme lunasta niitä postista.
 • Palautuksista ja vaihdoista on AINA sovittava etukäteen.

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

 • Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnäollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

Tervetuloa turvallisille verkko-ostoksille TundraDogWear:iin!