Share |

Metsästys ja erä

Tundra Dog Wearin metsästystuotteet on kehitetty yhdessä metsästäjien kanssa, heidän toivomustensa mukaan. 


Numeroputki tutkan päälle

Kestävästä enstex-kankaasta ommeltu kankainen numeroputki tutkan kaulaosaan. Takana koko matkalla velcro-tarra. Mahtuu varmasti jokaiseen malliin! Väri häly-oranssi. Sopii kaikkiin malleihin. Hinta sis. numeron sublimaatiopainatuksen. Putken pituus 12 cm.

Hinta 17.00 / 2 kpl (samalla puhelinnumerolla)

Huom: postikulut tässä tuotteessa kirje-hinnat! alk. 4.-

tutkaputki.jpg

Puhelinnumero sublimaatio-painetaan näkyvästi puken etupuolelle.

Tämä painatus ei kulu koskaan pois!

tutkaputki_takaa.jpg

Putken takana kulkee velcro-tarra koko matkalta, joten putki pysyy varmasti kiinni ja mahtuu jokaiseen tutkamalliin.


Nokipannun suojapussi

talvicamo_ppk_ja_pannu.jpg

Metsästäjien toivomuksesta saatavilla nyt myös erilaisia nokipannun suojapusseja. Materiaali on kestävää, tukevaa puuvillaa tai sekoitekangasta. Suojapussiin mahtuu hyvin perusnokipannu sekä pienikattila. Kiristinnyörit. Perusvärit ovat camo, sini-camo ja talvi-camo. Muita värejä myös saatavilla, kysy! Suojapusseja saat myös brodeerattuina kuvilla ja teksteillä, omalla logollasi, seuran logolla, koirankuvalla, kysy näistä lisää sähköpostilla. Teemme miellämme tarjouksen esim. seuroille myyntiin tai palkinnoiksi ym! Tämä tuote mahtuu postitettavaksi kirjeenä.

Värit: talvi-camo (harmaa-musta-valkoinen), tumman vihreä, harmaa, pinkki ja musta.
Hinta: 17.00 (sis. painatus 1-väri)
nokipannu__kattilat.jpg
Nokipannusuojapussiin mahtuu myös Retki-kattilasetti!

Huomioliivi koiralle

Ensimmäinen tuote, huomioliivi kaavoitettiin jo vuonna 1992. Sen materiaali on kulutusta kestävää, silti miellyttävän pehmeää, fluoresoivaa mikrokuitukangasta. Liivissä on heijastimet useassa kohtaa, sivuissa sekä edessä. Nyt tätä, jo klassikoksi muodostunutta tuotetta saa 5 eri kokoa, joten jokaiselle metsästyskoiralle löytyy varmasti sopiva koko. Saat liivin erikoistilauksesta myös puhelinnumerolla, nimellä tai logolla varustettuna!
huomioliivi_mk.jpg

liivi_seisoja.jpg

Koot: XS: mäyräkoirat S: dreeveri, suomenpystykorva (narttu) M: münsteri, bretoni, suomenpystykorva (uros), pieni saksanseisoja   L: saksanseisoja, irlanninsetteri XL: bracco

Mittaa kaulan ympärys (mahd. alhaalta) sekä rungonympärys suurimmalta kohdin ja ilmoita koirasi rotu tilatessasi, näin saat varmasti oikean koon!

Hinta: 29.00

Hinta sublimaatio-painettuna puhelinnumerolla: 35.00

VÄRI: hälyoranssi