Share |

Painatukset ja brodeeraukset OHJEET JA HINNAT

Painatukset

cityshopper_ruusukulta.jpg

Painetuissa tuotteissa käytämme hyvälaatuisia, painokelpoisia .JPG kuvia. Muutkin kuvaformaatit käyvät, mutta JPG on yleinen ja hyvin toimiva. Lähetä meille logosi mahdollisimman suurikokoisena tiedostona sähköpostiin (tundradogwear@gmail.com) niin painojälki on varmasti hyvä. Painokalvoja on kymmeniä erivärisiä! Myös heijastavat kalvot löytyvät valikoimistamme. Käyttämämme painokalvot ovat laadukkaita ja kestävät todella hyvin käyttöä.

Painetut tuotteet tulee pestä aina käännettyinä ympäri, tai mieluiten pesupussissa jottei pesukoneen rumpu pääse niitä vahingoittamaan. Kuivausrumpua ei saa käyttää.

Painokuvion ohjelmoinnista omalle koneellemme emme veloita erillisiä ohjelmointimaksuja.

Brodeeraus

musta_weekend_rokki.jpg

Brodeerausohjelmamme lukee .JPG kuvia ja piirrämme logo-ohjelman itse käsin. Mikäli logossa on mukana tekstiä, ilmoita tekstitiedoston nimi tai lähetä se erillisenä tiedostona mukana, oikea muoto on .TTF Mikäli et lähetä tiedostoa mukana niin sen tulee löytyä jolatakin nettisivustolta josta sen voi veloituksetta ladata. Emme osta tiedostoja netistä. Lähetä logosi meille sähköpostitse tundradogwear@gmail.com

Lankavärejä on kymmeniä erilaisia. Heijastavia lankoja ei ole olemassa.

Brodeeratut tuoteet tulee pestä käännettyinä ympäri, ettei pesukoneen rumpu pääse niitä vahingoittamaan.

Brodeeraus-ohjelman teko maksaa kertamaksuna 25.00. Maksu veloitetaan vain kerran, kun uusi ohjelma tehdään. Ohjelmasi pidetään tallessa koneillamme.