Share |

Kärry- ja Häkkihuput ja Autohäkkiverhot


KÄRRYHUPUT - näkösuojat

karryhuppu_1.jpg

Tämä näköestehuppu on tehty milopetin rattaisiin 702GT

Teemme tukevasta enstex-kankaasta ns.näköeste huppuja kärryihin. Kangas ei ole sadekangasta vaan tukevaa enstexiä, joka lähinnä estää näkemistä. Emme valmista sadekankaista suojia ko. rattaisiin. Huppuun on valittavissa taskuja ja muita valintasi mukaan. Kuvan hupussa on perustasku toisella sivulla. Huppu kiinnitetään päällä olevaan trimmipöytään tukevilla kuminauhoilla. Huppuun saat logosi painettuna halumallasi värillä.
HINTA: alk. 45.00

KÄRRYVARJOT - suojaa auringolta ja paahteelta

karryvarjo.jpg

Suuri halkaisijaltaan 120 cm varjo kärryihin. Helppo kiinnittää trimmauspöytään. Materiaali: varjo tukevaa polyesteriä, varsi valkoiseksi maalattua terästä. Varjoa saa helposti käännettyä ja kallistettua haluttuun asentoon.

VÄRI: keskiharmaa

HINTA: 29.00 sis.yksivärisen painatuksen


AUTOHÄKKIVERHOT

Uutena tuotteena saat meitä nyt myös verhot kiinteisiin autohäkkeihin! Teemme ne luonnollisesti aina mittojen mukaan. Verhot saa kaksiosaisena tai yksiosaisena, kuten mallikuvassa olevaan Honda CRV:n häkkiin on tehty.

autoverho_oma1.jpg

Tämä verho on tehty yksiosaisena vaikka ovia häkissä onkin 2. Teemme jokaisen verhon mitoilla ja juuri sinun toiveidesi mukaan. Verhojen kuviot toteutetaan painokuvilla, koska näin niistä saadaan näyttävämmät kuin brodeerauksella.

autoverho_oma_auki.jpg

Voit määritellä myös tarranauhojen paikat valmiiseen verhoon, jotta ovet aukeavat halumallasi tavalla.

autoverho_varit.jpg

Väreinä löytyy tällä hetkellä: harmaa, vihreä, pinkki, musta ja lila. Materiaali on työvaatevahvuinen tukeva puuvillasekoite enstex-kangas.

autoverho_lyijypainot.jpg

Verhon alareunaan on ommeltu sisään lyijynauha, jotta verho pysyy paikoillaan eikä lepata tuulessa.

autoverho_tarranauhat.jpg

Verhon yläreunassa on tarranauhat joilla se pysyy hyvin paikoillaan yläputkessa.

Hinta määräytyy aina halutun koon mukaan sekä leikattavien logojen ja tekstien mukaan. Hinnat alkaen 39.00. Kysy tarjous omalle verhollesi: tundradogwear@gmail.com tai 0400-900 886

Anne_autoverho.jpg

Asiakkaan autohäkkiverho kultatekstein ja logoin toteutettuna.


HÄKKIHUPUT

Häkkihuput - boxinpäälliset teemme tottakai mittojen mukaan. Materiaali tukevaa enstex-kangasta (60% puuvilla, 40% polyester)

Enstex-worker kangas: musta, fuksia, tummaharmaa, vihreä

Ilmoita tilatessasi seuraavat mitat: pituus, leveys, korkeus sekä millä sivulla ovi on. Perus huput ommellaan niin että kaikki sivut saa auki. Voimme tehdä myös niin että vain yksi sivuista aukeaa, ilmoita tämä silloin erikseen. Pesu +40 c.

Hupun saat myös painettuna, hintaan lisätään painatuksen kulut jotka määräytyvät painatuksen koon ja määrän mukaan. Kysy tästä lisää tundradogwear@gmail.com

Esimerkki-hintoja eräiden häkkien kokojen mukaan:

61 x 46 x 53    35.00

76 x 53 x 61    40.00

91 x 61 x 71    50.00

107 x 71 x 81   60.00