Share |

Häkkihuput

Musta mikrokuitu poistetaan; tämä kangas ei ole kuuma eikä rypisty helposti. Kaikki huput 29.-, olipa koko mikä tahansa! Niin kauan kuin kangasta riittää.

Logot huppuihin 10.- kpl (max 12 000 tikkiä, esim. Kerstin logot)

Mittaa häkkisi pituus, leveys ja korkeus sekä onko ovi pitkällä vai lyhyellä sivulla, tai haluatko kaikki seinät auki. Jokainen huppu tehdään mittojen mukaan!

royal_sininen_poisto.jpg


Häkkihuput - boxinpäälliset teemme tottakai mittojen mukaan. Materiaali tukevaa enstex-kangasta (60% puuvilla, 40% nylon)

Enstex-worker kangas: musta, punainen, fuksia, tummaharmaa

Ilmoita tilatessasi seuraavat mitat: pituus, leveys, korkeus sekä millä sivulla ovi on. Perus huput ommellaan niin että kaikki sivut saa auki. Voimme tehdä myös niin että vain yksi sivuista aukeaa, ilmoita tämä silloin erikseen. Pesu +40 c.

Hupun saat myös brodeerattuna, hintaan lisätään tällöin tikkien määräämä hinta. Lähetä tällöin tilauksesi mukana myös logosi tai tiedot millä värillä ja miten kennelnimi tai muu kirjaillaan kankaaseen ja mihin kohtaan.

Esimerkki-hintoja eräiden häkkien kokojen mukaan:

61 x 46 x 53    40.00

76 x 53 x 61    45.00

91 x 61 x 71    55.00

107 x 71 x 81   65.00
Kuvia asiakkaiden hupuista:


holy_moses_huppu.jpg
Kirkkaanpunainen ENSTEX huppu  

 

 musta_huppu.jpg
Musta ENSTEX huppuJos sinulla ei ole valmista logoa, valitse oheisista tekstityyleistä sopivin. Autamme myös logon suunnitelussa! 
 


Brodeerauksella saat yksilöidyn tuotteen!
 
 
jetta_logo.jpg
 
 holy.jpg
pp.jpg
euka.jpg
mm.jpg

eastern_group.jpg