Share |

Brodeeraus - koristetikkaus

Brodeeraus on kestävä ja tyylikäs vaihtoehto merkitä yritysten, yhdistysten tai kennelin logo tai liikemerkki tekstiileihin. Brodeeraamme niin nimet, puhelinnumerot kuin suuretkin logot haluamaasi tuotteeseen. Brodeeraus myös kestää kulutusta ja pesua erittäin hyvin. Brodeeraus onnistuu useimmille tekstiileille sekä hattuihin ym. asusteisiin.  lieve_nimikointi.jpg

Brodeerauksen hinta muodostuu käytettävien tikkien määrästä, tuotteesta ja sen materiaalista. Myös tikattavien tuotteiden kappalemäärä vaikuttaa hintaan.

Brodeeraamalla voidaan toistaa melkein mitä tahansa kuvioita. Brodeerattavan kuvion suunnittelussa ei kuitenkaan kannata käyttää liian pieniä yksityiskohtia. Tekstin minimikorkeus on 5 mm. Värivaihtoehtoja on satoja. Lisäksi käytössäsi on laaja fonttivalokoimamme. 

Mikäli sinulla on valmiina oma logo, lähetä se meille mahdollisimman suurena tiedostona (JPEG, TIFF) sähköpostiimme : tundradogwear@gmail.com. Valmistamme logosta ohjelman, joka säilyy koneellamme myös jatkotilauksia varten. Valmista ohjelmaa voimme muokata mielinmäärin, joten jos ensin haluat sitä käytettävän esim. häkkihupun kylkeen, voimme seuraavalla kerralla käyttää samaa ohjelmaa vaikka pikee-paidan rintaan!

Yhteistyökumppanimme Kersti Zopp tekee sinulle oman logon edullisesti ja nopeasti, omasta valokuvastasi! email: info@maxnmara.com ja löydät Kerstin myös facebookista!


 

leeways.jpg
- yläkuvassa erikoisbrodeerattu koiranpää pestävälle tekomokalle + normaali brodeeraus kankaalle
jetta_logo.jpg
Talvitakin selkään tehty kenneltikkaus

oliivi_lakki.jpg
TARGET Tank lippis, Suomen Pystykorvajärjestön logolla