Share |

Tyynyt ja tyynyliinat - UUTUUS!

Rotu-tyynyt ja tyynyliinat

tyynyt.jpg

Yleisön pyynnöstä laajensimme valikoimiamme nyt myös sisustustyynyihin! Nämä upeat tyynyliinat saat aina haluamallasi tekstillä, haluamallasi värillä brodeerattuna. Käytämme kahta valmista tekstityyppiä, joista voit valita itsellesi sopivamman, tai voit valita jonkun oman mieleisesi kun kerrot sen nimen meille. Tyynyliinojen koko on 60 x 50 cm. Halutessasi saat mukaan myös tyynynsisuksen, kerro silloin kuinka "jämäkän" tai kevyen version tahdot niin katsotaan hinta sopivaksi.

Meillä kaikillahan lojuu varmasti nurkissa vanhoja nukkumatyynyjä, nyt näitä ei kannata enää heittää pois, kun niistä saa upeita sisustustyynyjä! Tyynyliinojen materiaali on todella tukevaa, paksua verhoilukangasta. Ostamme tehtaiden kangasloppueriä tähän tarkoitukseen, siksi pystymme hinnoittelemaan tuotteen näin edulliseksi! Rotu-brodeerattu tyynyliina on kallisarvoinen lahja niin ystävälle kuin omalle sohvalle. Tällä hetkellä teemme tuotetta tumman sekä vaaleanruskeasta verhoilukankaista, mutta voit kysyä myös mahdollisia muita värejä yksittäisiin kappaleisiin. Valittavana on samettipintaisia kankaita sekä sileämpää neulosta. Lähetämme mielellämme lisäkuvia tyynyistä sekä haluamastasi tekstistä sinulle sähköpostiin kun kysyt lisää. Pesuohje: hienopesu käsin 30 asteessa, tai kemiallinen pesu.

Tilatessasi lähetä meille haluamasi rotu-brodeerauksen väri sekä kummalla tyylillä tahdot brodeerauksen tehtävän. Teemme tyynyliinastasi aina hyväksyttävän mallin kuvineen sähköpostiin ja vasta kun ulkoasu on sinulle mieleinen ryhdymme töihin!

Hinta: 19.00 (+ mahd. sisätyyny 3.00 - 15.00)

harmaat_tyynyt.jpg

- Uudet samettipintaiset tyynyt NUTRIA (harmaa) värisestä kankaasta -

lime_tyynyt.jpg

Uusi mokkapintainen kangastyyny LIME sekä matta MUSTA !

 

harmaa_bracco_tyyny.jpg

Nutria - " Home of Bracco Italiano "


norbotten_malli_b.jpg

harmaa_devon_rex.jpg


Satunnaisia tehtyjä tyynyjä....

- tyynyliinat saat millä tekstillä vain, myös kutsumanimet, kennelnimet, ym...

westie.jpglabrador.jpg


boxer.jpg


riesen.jpg


cavalier.jpg


french.jpg


tax.jpg


grey.jpg


bracco_1.jpg


brabbo_2.jpg


sunseeker.jpg

Tyynyjä saa myös muita kuin koira-aiheisia :)