Share |

Kangasmaskit OMALLA LOGOLLA

maskit_pohjiskuva.jpg

Vaaleanpunainen, hiekka ja vaaleansininen maski 4-väri kuvalla painettuna

Nyt saat kangasmaskit omalla logollasi. Minimimäärää ei ole. Päälikangas on 100% polyesteriä johon painamme logosi mustalla värillä. Painomenetelmä on sellainen ettei se rapise kankaasta koskaan pois ja hyvinkin pienet yksityiskohdat voidaan toistaa kankaaseen. Jopa valokuvat onnistuvat tällä menetelmällä maskeihin.

Kaksikerroksinen kangasmaski kevyeen käyttöön. Päällinen 100% polyesteriä, sisäkangas ihanan pehmeä ja ohut 95% puuvilla 5% elastaani. Kiinnitys korvien taakse säädettävällä kumanauhalla.

Kasvomaskin avulla voidaan vähentää oman yskimisen ja aivastelun aiheuttamaa pisaroiden leviämistä ympäristöön. Kasvomaski vähentää myös siite- ja katupölyn aiheuttamaa ärsytystä. Uudelleenkäytettävä ja pestävä. Valmistettu Suomessa.

Päälikankaan värit: vaaleanpunainen, hiekka, vaaleansininen, oranssi, fuksia, turkoosi, vanha rosa, pronssi ja tumma hopea. Sisäkangas aina kirjava, pehmeä trikoo.

HINTA: 12.90 kpl sis. logo tai kuva

maskit_4.jpg

Oranssi, fuksia, turkoosi ja vanha rosa

maskit_hopea_ja_pronssi.jpg

Pronssi ja tumma hopea

Ohjeita maskin käyttöön:

1. Pue maski aina puhtailla käsillä

2. Älä koskettele maskia, syö tai juo käytön aikana

3. Jos kosket maskiin käytön aikana, pese tai desinfioi kätesi sekä vaihda maski uuteen

4. Riisu maski koskemalla vain kuminauhalenkkeihin

5. Käytön jälkeen huolehdi käsien pesusta ja desinfioinnista

6. Pese maskia 60 asteessa käyttökertojen välissä. Maskia voi myös käyttää kiehuvassa vedessä 3-5min. Käytä aina pesukoneessa pesupussia, jotta kuminauhat eivät tartu esimerkiksi toisiin vaatteisiin tai pahimmassa tapauksessa jää jumiin pesukoneen rumpuun ja rispaannu!

Suosittelemme pitämään varamaskia vaikka laukussa mukana, sillä jos maski käytön aikana kostuu/kastuu, se kannattaa vaihtaa kuivaan. Jos säilytät maskeja esimerkiksi laukussa, huolehdi, että likaiset ja puhtaat maskit eivät ole kosketuksissa toisiinsa. Säilytä käytetty kangasmaski erillään vaikkapa omassa muovipussukassa siihen saakka, kunnes saat sen puhdistettua ylläolevien ohjeiden mukaan. Likainen maski on terveysriski!

Huomaa, että tämä kangasmaski ei ole virallinen hengityksensuojain! Jos on tarve suojata itseä virukselta (huom. riskiryhmät, hengitystiesairaat ja vanhukset), on tarpeen hankkia tähän käyttötarkoitukseen soveltuva hengityssuojain/henkilösuojain. Lisäohjeita suojainten valintaan viruksia vastaan löydät TUKES in sivuilta.


Kangasmaskeilla ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta hygieniasyistä.

maskit_punaisia.jpg

Vanha rosa ja fuksia maskeja asiakkaiden logoilla. Logoista voidaan jättää myös kennelnimet pois, jolloin niitä voi käyttää myös kehässä.

maski_paalla.jpg

Maskin malli on muotoiltu, se istuu hyvin kasvoille. Koko on aina normaalisti aikuisten M koko, jos haluat tilata erikoisen suuren tai lasten koon niin kerro tämä tilatessasi.