Share |

Tundra - koirien suojapuvut

kasper_kelt.jpg

Westie-poika Kasperilla päällään kirkkaan keltainen kurapuku

Tundra Collectionin koirien suojapukuja saa monena erivärisenä. Voit valita haluamasi värin KOOT ja VÄRIT sivulta. Kurapukujen materiaali on vettä-, kuraa-, ja likaahylkivää (silti hengittävää!) ohutta sadekangasta. Puvuissa on koko selänmittainen musta vetoketjukiinnitys, mustat kanttinauhat sekä mustat pehmeät puuvillaresorit jalansuissa, jotka eivät kiristä eivätkä hierrä koirasi ranteita. Puvuissa on heijastimet.

Valmistamme koirien vaatteet AINA mittatilaustyönä. Mittaa koirastasi selän pituus (kaulapannasta hännänalkuun), säkäkorkeus, rungon ympärys (suurimmalta kohdin), vyötärö (pienimmältä kohdin), kaulan ympärys (niin alhaalta kuin mihin kaulapanta laskeutuu). Kerro lisäksi mikä rotu on kyseessä (jotta osaamme valita parhaimmat kaavat ko. rotutyypille) ja onko se uros vai naaras (tyttöjen vatsakappale voidaan tehdä suojaavammaksi ja pidemmäksi).

HINNAT:

Pukujen hinnat määräytyvät koirasi selänmitan mukaan.

HINNAT:

Selänmitta, kuvassa A mitta:

30-40 cm: 79.00

45-50 cm: 89.00

55-65 cm: 99.00

 
mittakoira.jpg

Mikäli haluat tilata kaksivärisen puvun (kuten kuvassa alla), ilmoita haluamasi runkoväri + jalkaväri. Hinta on sama kuin yksivärisessä puvussa.

osku_sini-musta.jpg
Westie-poika Oskarilla päällään sini-musta kurapuku
 
kasper_puna-musta.jpg
Westie-poika Kasperilla puna-musta kurapuku